Dermatude er en ikke-kirurgisk behandling til

 • Ansigstløft
 • Fjernelse af rynker og fine linier
 • Fjernelse af pigmentpletter
 • Fjernelse af grov hud og store porer
 • Få hudens aldring stoppet
 • Få hudens egne funktioner igang. Collagen, Elastan og fugt
 • Her bruger vi hudens egne effektiviteter og vækker den til live igen

Jo ældre vi bliver des mere fugt, elastan og collagen mister vi. Allerede som 25 årig begynder huden at ældes.
Dermed ar det ikke KUN en behandling for dem hvor skaden er sket. Den er værdifuld for alle aldre. Både som forebyggende og helende.
Med Dermatude behandlinger kan huden igen gøres yngre og den opnår mere vitalitet. Og det er smertefrit. Huden regenerer og bliver igen fyldig, ensartet og lækker.

Behandlingen er over 3 mdr hvor det også er vigtigt at man bruger de produkter vi anbefaler til hjemmebrug. Hos mig får du en gave ved køb af 8 behandlinger, indeholdende de produkter du skal bruge i de 3 mdr. Værdi a 2100 kr. Efterfølgende kan du gå tilbage til dine sædvanlige produkter eller begynde at bruge produkter som virkelig følger op på behandlingen, her henviser jeg til hudplejeserien Phyris som jeg fører i klinikken.


Du skal indledende have en konsultation, så vi kan snakke om hvordan og hvorledes alt foregår. Du bliver informeret om behandlingen så du helt nøjagtigt ved hvad der skal ske. Vi finder ud af sammen om dine specifikke behov og forventninger. Og hvad din hud har behov for. Der er et par skemaer der skal udfyldes og du bliver onformeret om den ny persondata lovgivning. Vi planlægger tidsforløbet og får sat datoer. De første 4 behandlinger skal udføres en om ugen. Derefter skal de næste 4 behandlinger udføres hver anden uge. Ialt 3 mdr.
Efterfølgende skal du holde huden ved lige med en enkelt behandling ca 1 gang hver 5-6 mdr. (Idet vi bliver ældre er det vigtigt vi lige minder huden om at den fortsat skal arbejde.
Efter hver behandling skal du undgå makeup/UV lys/sauna/svømmehal de første 24 timer efter. Du skal bruge en solfaktor creme i hele perioden for at beskytte mod UV stråler. (det gør vi jo iforvejen 🙂 ) Du er ikke rød eller hævet efter behandlingen. Du bløder heller ikke under behandlingen. Og du har ikke ondt efterfølgende 🙂


1 forløb på 8 behandlinger koster 10000 kr
Du får produkter til en værdi af 2100 kr i gave som du skal bruge under forløbet. Der efter kan du uden problemer bruge de produkter du plejer at bruge 🙂
1 behandling koster 1250 kr.


Behandlingen er også for mænd. Mænd vil også gerne bevare det ungdommelige look og være rynkefri, pigment fri o.s.v.

Tillæg for hals og decollete er 600 kr for 8 behadlinger og 150 kr for en behandling.

Kom ind og forhør dig nærmere.

Igennem mig kan du få et oprettelsesfrit og rentefrit lån til køb af behandlinger hos Chika Beauty. Dette kan ansøges via min hjemmeside www.chikabeauty.dk eller kom ind i klinikken, så kan jeg hjælpe dig.

Ekslusive Phyris behandlinger


Vi har fået en fantastisk Exklusiv Phyris hudpleje serie ind i klinikken


 • Til sensitiv hud
 • Til grov hud
 • Til rynket hud
 • Solskadet hud
 • Huden der skal regenereres og plejes
 • Huden der skal forebygges.
 • Hud med acne, ar og store porer.
 • Til ung hud.
 • Til meget uren hud.

Phyris Anti-Age behandling 1/5 time. Frugt syrer, yder en stærk eksfolierende effekt på huden og virker blødgørende, balancerende og regenerende. De benyttes ved anti-aging behandlinger og garanterer en foryngende behandling som både kan ses og føles. Den har en bakteriedræbende effekt, en enestående problem løser til alle former for problemhud. (betændelse, ar og pigmentforandringer) Rens, frugtsyre 10 min, udrens, fugtmaske, plejende og genopbyggende serum og creme, samt øjen serum/creme.
650 kr


Anbefalet kurforløb på 4 behandlinger med en uges interval. 1950 kr


Phyris Silver mask behandling. 1 time. Denne cremede og beroligende dybderensende maske er karakteriseret ved at den virker beroligende på inflammation og mindsker overproduktion af talg. Den forfiner porerne og efterlader huden velbalanceret. Micro-Sølv minimerer rødme og inflammation. Jævn og harmoniseret hud kontur. Den egner sig til dig med meget uren hud. Også til unge mennesker .Rens, maske 20 min, serum, ansigts massage, creme samt øjen serum/creme.
550 kr


Phyris Porcelænspeeling. 1 time. Denne effektive peeling med fine porcelæns partikler og avocado olie efterlader huden med en effektivt renset hudstruktur. Fine Porcelæns Partikler udglatter grovporret og svampet hud. Avocado Olie efterlader huden silkeblød og udglattet. Denne peeling er velegnet til dig med meget fin og skrøbelig hud. Rens, porcelænspeeling, serum, plejende creme, let ansigts massage, samt øjen serum/creme.
500 kr


Serum og cremer er altid tilpasset hudens behov

INDIVIDUELLE BEHOV

Dit behov for kosmetisk pleje varierer dag for dag. Hud tilstand og livsstil varierer endnu mere. Disse faktorer er individuelle og fortjener at blive behandlet som sådan. PHYRIS imødekommer din huds individuelle behov, dine personlige ønsker og tilbyder dig den bedste personlige pleje til enhver situation.

KORT OM PHYRIS

PHYRIS benytter til enhver tid de seneste forskningsresultater fra vores verdensomspændende netværk af forskere og dermatologer. Denne know-how fra specialister sætter konstant nye standarder på det kosmetiske marked.
PHYRIS er trendsætter. Vores high-tech produktion af vores eksklusive produkter foregår i Tyskland og gennemgår samme høje kvalitetskontrol som i medicinalindustrien.
PHYRIS særlige kendetegn er høj kvalitet som er helt unik. PHYRIS er specielt skræddersyet til at understøtte hudens særlige behov. Dette garanterer et bemærkelsesværdigt resultat.
PHYRIS er 100% sikker

PHYRIS ER ET UNIKT INTELLIGENT 3-FASES PLEJE PROGRAM

FASE 1: RENS
FASE 2: AKTIVERING
FASE 3: INDIVIDUEL PLEJE

PHYRIS’ intelligente 3-fases pleje program er overlegent sammenlignet med traditionelle plejeprogrammer. Fordi PHYRIS tilbyder det helt rigtige produkt til ethvert kosmetisk behov

PHYRIS tilbyder fantastiske produkter til rens, toning og eksfoliering, som er tilpasset til den enkeltes hudtype og – behov.
Aktivér huden med en SOMI til DIN hud for at gøre den individuelle pleje endnu mere effektiv og endnu mere tolerant.
Efter rens og aktivering er huden klar til at tage imod den rigtige pleje. PHYRIS pleje program er så omfattende og individuel at du vil finde præcis det rigtige produkt til din hudtype og – tilstand.

Phyris forhandles hos Chika Beauty

DermaOXYbrasion behandlinger

MicrodermaBrasion


 • Giver en sund og frisk hud
 • Ensarter og udglatter huden
 • Stimilerer cellefornyelsen
 • Øger produktionen af kollagen
 • Reducerer rynker og linjer
 • Mindsker ar, porer
 • Reducerer pigmentforandringer

Anti-aging kurforløb:
Ønsker du for alvor at bekæmpe alderens tegn, kan du modtage kurforløb hvor der efter MicrodermaBrasion behandlingen udføres en dermaOXY oxygenbehandling.

Oxygenbehandlingen fra dermaOXY arbejder sammen med hudens naturlige processer og aktiverer produktionen af kollagen samt tilfører en stor mængde dugt gennem brug af Hyaluron syre – hudens egen naturlige fugtgiver. For en effektiv resultat anbefales et kurforløb på 6-8 behandlinger. Med en uges interval.

Denne lækre behandling koster:

Pr behandling kr 550,00
Kurforløb på 6 behandlinger kr 2.200,00
Kurforløb på 8 behandlinger kr 2.700,00