Carbon Laser Peeling

Få en ung, fast hud med masser af glød


Hos Chika Beauty kan du nu få den effektive Carbon Laser Peeling behandling, der er en banebrydende ny måde at pleje og forskønne din hud på. Det er en sikker og skånsom metode til foryngelse af din hud, helt uden drastiske eller kirurgiske indgreb.

Din hud bliver øjeblikkeligt mere glat og frisk at se på allerede efter første behandling. Du vil opleve, at åbne porer reduceres og din huds olieproduktion formindskes, ligesom din huds urenheder vil formindskes og farven vil blive mere jævn.

Har du brug for at give din hud et boost – måske til en særlig anledning, vil behandlingen få huden til at stråle og se ekstra godt ud. Og hvem har ikke lyst til det?

Det er en sikker og skånsom metode til foryngelse af huden, derfor kan alle have gavn af behandlingen.

Døjer du med urenheder og stor porer og du har brug for en behandling der renser I dybden, så er Carbon behandling svaret da man burger et tyndt lag carbon i en fin flydende form, som bliver aktiveret af laserens stråler, og forøger hudens produktion af bindevæv, imens carbon partiklerne eksfoliere huden og renser porerne.

Carbon cremen består af 100% naturprodukter med bla. mudder fra vulkan sten.

Behandlingen kan:

 • Fjerne fine linier
 • Reducere store porer
 • Reducere acne
 • Reducere ar
 • Øge hudens collagen production
 • Reducerer ”fedtet” hud
 • Reducerer pigmentforandringer/alderspletter
 • Minimere hudorme
 • Få en jævn og smuk hud
 • Øjeblikkelig virkning, og et frisk look
 • Skånsom, sikker og smertefri ansigtsbehandling udført af certificeret behandler
 • Din hud trænger måske også bare til et boost 🙂
 • Fantastisk at forblive smuk ❤

  Sådan fungerer behandlingen


  Carbon Laser Peeling er et tyndt lag kul i en fin, flydende form, som bliver aktiveret af strålerne fra en laser. Kullet forøger hudens produktion af bindevæv, imens carbon partiklerne eksfolierer huden og renser porerne. Carbon cremen består af 100 % naturprodukter med bl.a. mudder fra vulkansten.

  Carbon Laser Peeling føles varmt og en smule stikkende, men er ikke smertefuldt. Det efterlader huden frisk, klar og glødende. Når de små kulpartikler rammes af laseren vil du kunne høre nogle kliklyde, som kommer når lyset fra laseren absorberer kulpartiklerne.

  Vi er alle forskellige og derfor er det ikke muligt at forudsige præcist, hvor mange behandlinger du får brug for. som udgangspunkt skal du regne med 4– 6 behandlinger for at opnå det ideelle resultat, med alt fra en uge til en måneds interval. Ved din første konsultation vil jeg rådgive dig om det anbefalede antal behandlinger, der kræves.

  Hos Chika Beauty er du altid i sikre hænder. Her er du garanteret optimale resultater og en professionel vejledning.

  Pris pr. behandling: 700 kr.
  Køb 4 behandlinger 2300 kr

Fjernelse af tatovering med diode/laser lyspuls

Få fjernet din tatovering


Hvis du har en tatovering, du fortryder, og som du gerne vil af med, kan jeg hjælpe dig. Min unikke diode/laserbehandling fjerner alle farver og streger, og risikoen for ardannelse og pigmentforandringerne er minimale.

Med diode/laserbehandlingen spalter man farvepartiklerne, hvorefter de føres til vores lymfesystem og bliver nedbrudt.

Antallet af behandlinger afhænger af hvor gammel tatoveringen er, hvilken farver tatoveringen har og hvilken tatoveringsteknik den er lavet med. Farvetatoveringer kan være svære at få helt væk. Ved hvidlige farver kan man risikere at denne toner blåligt op, hvorimod sorte og røde farver er lettere at fjerne. Man kan dog aldrig garantere, at en tatovering forsvinder helt.

Permanente make-up tatoveringer er nemmere at fjerne grundet farven og tatoveringsteknikken.

Diode/laserbehandlingen kan bruges på alle hudtyper, og risikoen for ardannelse og pigmentforandringer er minimal. Antallet af behandlinger ligger typisk på omkring 4-12 stykker, afhængig af tatoveringens størrelse og farvesammensætning.

Sådan foregår behandlingen


Hos Chika Beauty får du altid en samtale med mig inden behandlingen, hvor du får al den nødvendige information om hvad du kan forvente af netop din tatovering. Jeg laver en journal og tage billeder af din tatovering, så jeg hele tiden kan holde øje med forløbet af behandlingen.

Før hver behandling tager jeg billeder og ser, hvordan det er gået efter sidste behandling. Jeg desinficerer området, og du får naturligvis beskyttelsesbriller på for at skåne øjnene for det skarpe lys og så starter vi behandlingen. Du kan påføre en bedøvende creme (Emla-creme) 1 time før behandlingen for at tage den værste smerte. Du kan købe cremen på apoteket.

At få fjernet eller “overskrevet” en tatovering føles på samme måde som at få den lavet. Efter behandlingen vil området blive pakket ind for at beskytte det. Du vil føle en varme og let brændende fornemmelse efterfølgende.

Det er erfarne behandlere som udfører tatoveringsfjernelsen, og de vil guide dig trygt gennem hele forløbet.

Efter behandlingen


I ca. den første uge efter behandlingen kan det behandlede område være hævet og det kan føles som en sårskorpe. Vi anbefaler at du smører godt med fugtgivende creme på området for at beskytte huden, da den kan bliver tør og sensitiv efter behandlingen. Cremen kan købes i klinikken. Det tager ca. 4 uger før huden er helet helt op igen. Derfor anbefaler jeg at der går ca. 6 uger imellem behandlingerne.

Er der nogen risici?


Behandlingen kan i sjældne tilfælde give ardannelse. Man kan risikere at få en hypopigmentering (afblegning) i takt med at tatoveringen fjernes, men denne hypopigmentering kan i nogle tilfælde bedres med tiden når huden bliver udsat for sollys. Dette kan dog tage op til 12-18 måneder efter behandlingens afslutning. Jeg tilbyder naturligvis en, uforpligtende konsultation, hvor du kan høre om dine muligheder for at få fjernet din tatovering. Kontakt mig på telefon 27145665

Har du fregner eller pigmentforandringer i ansigt eller krop kan disse også fjernes. Du skal regne med ca 3-7 behandlinger. Alt efter hud og farve intensitet.
Pris pr. behandling fra kr 450