Susanne Elisabeth Birch,
Negletekniker, Permanent MakeUp artist, certifiseret laser behandler, kosmetolog og lash & brow lift behandler

Allegade 5 st tv
8700 Horsens
27 14 56 65

Permanent MakeUp/Kosmetisk tatovering

Få smukke øjenbryn med permanent make up!

Få skabt mere fylde og markering af din øjenbryn. Giv dem karakter. Her skabes de med den helt rigtige form som passer til dit ansigt, og som er ligesom du gerne vil have dem. Med min teknik, farver og form, samt mine proffesionelle evner for vi skabt looket :-)
Du har altid perfekte bryn om morgenen, når du træner, svømmer o.s.v.

Hvordan foregår det

Dine tattoverede bryn foregår ved at mikropigmentering. Man lægger pigment ind under det yderste lag hud med en meget tynd nål. Du bliver bedøvet i huden før tatovering. Metoden bliver valgt af mange mennesker fordi de er trætte af deres egne bryn, ingen form eller fylde i egne bryn, samt farve. Spar tiden til egen optegning hver dag og som alligevel forsvinder når du sveder, svømmer o.s.v.

Før behandling kan du bestille en gratis konsultation.
Her taler vi om hvad du gerne vil. Pris og efterbehandling. Og aftaler evt. en tid.
Vi finder ud af hvilken form for bryn du vil have; naturligt, markeret, tykke, tynde og farve samt hvilken teknik der vil være bedst at bruge til dig :-)

De forskellige teknikker

NANO OMBRE Bryn: Med denne teknik vælger du hvor intense de skal være. De kan laves fra helt blødt look til et stærkt look.Der kan ligges skygge i. Denne metode fungerer ikke på en meget fedtet eller grovporet hud.

3D Microblading: Her bruger jeg en meget lille og fin kniv. Der bliver lavet meget fine strå, så de ligner naturlige bryn hår. Man kan fylde dine egne bryn op der hvor der manfler hår/strå. man kan få dit bryn til at fylde mere. Denne metode er også egnet hvis du har et ar i brynet. Denne metode fungerer ikke på fedtet og grovporet hud.

Hybrid bryn Denne metode er en kombination af 3D microblading og Nano teknik.En super god teknik til dig der slet ingen bryn har. Kan ikke anvendes på fedtet eller grov hud.

NANO strokes/hairstrokes: For et naturligt eller markeret look. Denne teknik ligner også hår, blot lavet med en meget tynd nål. Denne teknik foretrækkes til asiatisk hud, Alopecia hud, fordi disse hudtyper gennerelt er tykkere.Metoden er også ideel til normal og tørre hudtyper.

Du bliver lokal bedøvet ved alle metoder. Du får efterpleje med hjem. Ved alle behandlingerne skal du til retoch ca 4-6 uger efter.

Øjenbryn

Ombre, Microblading strå, Stroke 2.900,00
Retoch indtil 1 år 1.400,00
Retoch indtil 2 år 2.000,00

Eyeliner

Øvre vippe fortætning 1.800,00
Øvre eyeliner bred 2.500,00
Retoch vippefortætning 1.500,00
Retoch øvre bred 1.900,00
Nedre liner 1.800,00
Retoch nedre 1.500,00

Læber

Lips Nano/contoures 2.900,00
Retouch 2.400,00

Andet

Tattoo af areola/brystvorte 3.000,00
Fjernelse af Permanent Make Up 700,00

Information vedr Kosmetisk tattovering. (Permanent Makeup)

Jeg vil uddybe de generelle informationer angående oftest stillede spørgsmål i.f.b.m. denne type tattovering.

Det er en god ide at sætte sig ind i hvad permanent makeup er og hvilke risici der kan være ved denne form for makeup.

Hos Chika Beauty er det vigtigt du får de rigtige informationer, på den måde kan jeg bedre få afstemt hvad det betyder for dig, og hvilke forventninger du har.

Kosmetisk tattovering (permanent makeup).

Det er en metode hvor man bruger nåle og maskine, afstemt efter hvilken type tattovering man ønsker. Nålene og maskinen er special fremstillet til netop denne type tattovering. Man skal være indforstået med at Kosmetisk tattovering IKKE er en markant aftenmakeup, men en makeup der i dagligdagen gør at du ikke behøver hver dag at ligge makeup. Formålet med det er at få markeret dine udtryk i ansigtet og formet/markeret dine bryn, øjne og læber.

Man deponerer farven i det øverste dermale hudlag (dermis) Idet farven ikke er dybere og vi taber og danner hudlag hver dag, vil den derfor falme med tiden. Der skal så en opfyldning til ca hver 1-4 år, alt efter om det er bryn, eyeliner eller læber. Hos nogle falmer det hurtig og hos andre holder det længere tid. Alt kommer an på hvordan man plejer sin hud. Bl.a. solstråler er med til at falme farven hurtigt. Helbredet, livsstilen og medicin kan være væsentlige faktorer også. Alt dette vil jeg informere om ved en forsamtale, hvor vi også tager stilling til hvad du ønsker og muligheder for hvilken teknik der fungerer på din hud.

Ved forsamtalen er der ligeledes et skema du skal udfylde, det er en kontrakt hvorpå du skriver under på du forstår betingelserne og du svarer på spørgsmål vedr. dit helbred. Jeg gemmer kontrakten og du får en kopi hvis du ønsker det.

Dagen for behandlingen og inden vi går i gang, tegner jeg bryn, liner, læber alt efter hvilken du vil have. Vi finder ud af tilsammen hvad der passer til netop dit ansigt. Her godkender du det tegnede. Herefter for du bedøvelse på i ca 30 min. Og så er vi klar ☺

Efterfølgende vil huden være lidt hævet og rødlig, men det fortager sig i løbet af få timer. Du får, før du går hjem en udførlig beskrivelse af hvordan du plejer din nye kosmetiske tattovering efterfølgende og du får plejende creme med hjem. Efter ca 4 uger skal du komme igen til en opfyldning. Det er forkelligt, alt efter hudtype om hvor meget opfyldning der kræves. Der kan være kommet nogle ujævnheder, hvor farven har aftaget lidt mereend andre steder. Dette bliver opfyldt. Herefter vil der i langt de fleste ikke være behov for flere opfyldninger.

Hvem kan få Kosmetisk tattovering(Permanent makeup)?

Permanent makeup er normalt egnet til alle. Men især kan følgende grupper have stor glæde af det.

 • Dem som har manglende eller begrænset hårvækst ved bryn og vipper.
 • Hvis man har skæve/ulige bryn, dårlig form og overplukket bryn.
 • Hvis man mangler farve på læber eller udvisket læbekontur.
 • Hareskår
 • Allergi overfor makeup.
 • Usikre hænder(rystende hænder e.l.)
 • Brugere af briller eller kontaktlinser.

Kontra indigationer kan der være ved følgende:

 • Alle former for kræft patienter. (her er det en god ide at få et okay ved lægen, ellers er det på eget ansvar)
 • Ichtiosis(hudsygdom)
 • Tendens til keloid (ardannelse).
 • Lupus(reumatisk sygdom)

Andre forbigående kontraindigationer kan betyde at du skal vente med behandlingen. Det kan være:

 • Gravide eller ammende
 • Herpes forkølelses sår (her er det læbe pigmentering)
 • Brug af roaccutane
 • Brug af Kortokosteroider
 • Betændelses tilstande i kroppen
 • Feber
 • Hormonforstyrrende præperater
 • Rosacea
 • Acne

Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg og har sat dig ind i hvad behandlingen kræver både for og imod ☺ Der udover er det vigtigt at vide at jeg ikke behandler kunder med urealistiske ønsker, såsom tattoveringer der ligger langt udenfor dit ansigts normale udseende.

Det er vigtigt for mig at overholde de gældende hygiegne regler for at beskytte både mig og kunderne.

Med hensyn til farve test, laver vi en sådan i tilfælde af at du har en form for allergi. Dette gøres evt ved forsamtalen.

Forsamtalen (konsultationen er gratis) Her ringer du ind for aftale ☺

Ring og få en snak :)

27 14 56 65 eller skriv til mig på ke.jekyse@live.dk